Onze tevreden klanten

Een modern interieur met fijne akoestiek

Acoustucco is ontstaan als passend antwoord op de toenemende akoestische problemen in woonruimtes als gevolg van het gebruik van harde materialen in de bouw. Door de tendens in modern, strak bouwen zijn er steeds vaker galmproblemen in ruimtes van woningen, kantoren, restaurants en andere gebouwen.

Ruimtes met galm of geluidsweerkaatsing worden als heel onprettig ervaren en leiden vaak tot vermoeidheid. Geluidsabsorberende maatregelen bieden een goede oplossing en zorgen voor een prettig verblijf in deze ruimtes. Er zijn geluidsabsorberende producten op de Nederlandse markt maar deze zijn naar onze mening esthetisch (kleur en materiaal) en prijstechnisch vaak niet optimaal. Daarom zijn we zelf op zoektocht gegaan, met als uiteindelijk resultaat de oprichting van Acoustucco.

Acoustucco komt voort uit een unieke samenwerking tussen specialisten uit 3 verschillende vakgebieden die nauw met elkaar verbonden zijn: interieurarchitectuur, schilderwerken en stucadoorswerkzaamheden.

Wij werken vanuit onze gezamenlijke passie voor moderne materialen, een mooie vormgeving en een goede akoestiek. Als team zijn wij inmiddels gespecialiseerd in het vakkundig aanbrengen van de juiste geluidsabsorberende materialen en hebben hiermee een bestand van zeer tevreden klanten opgebouwd.

Download ons gratis E-Book: Een prettige akoestiek in elke woon- en werkruimte