WE FINISH
WITH CARE

Hoogwaardig akoestisch systeem

Met Acoustucco haalt u een hoogwaardige akoestische oplossing in huis.

Een akoestisch systeem dat kan worden toegepast in interieurs van woningen, maar ook in restaurants of openbare gebouwen. Een groot voordeel van ons systeem is dat het uiterlijk niet als een akoestisch oppervlak wordt waargenomen. Uw ruimte wordt dus Onzichtbaar stiller!

Galmabsorptie van 75%

Met onze naadloze akoestische plafond- en wandafwerkingen kan een galmreductie van maar liefst 75% worden behaald. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige akoestische panelen. Een voorbeeld hiervan is CapaCoustic Fine van partner Caparol Duitsland. Onze panelen worden verlijmd en afgewerkt met twee lagen zeer fijn stucwerk op basis van minerale marmerpoeder. Door deze speciale wijze van aanbrengen, blijft de absorptiewaarde optimaal.

Minimaal ruimteverlies

In tegenstelling tot veel andere oplossingen kunnen onze panelen direct aangebracht worden op plafonds en wanden. Hierdoor wordt het ruimteverlies tot een minimum beperkt. Het akoestisch systeem kan toegepast worden in zowel nieuwe als bestaande situaties.

Ruime toepassingsmogelijkheden

Of het oppervlak nu verticaal, schuin of rond is, het product kan eenvoudig op elke ondergrond worden toegepast. Laat uw creativiteit in de ontwerpfase dus gerust de vrije loop gaan! Onze speciaal opgeleide vakmensen gaan met plezier en de meest mogelijke zorg voor u aan de slag.

Duurzaam, isolerend en onbrandbaar

Met Acoustucco haalt u niet alleen een prettige akoestiek in huis. De toegepaste materialen zijn duurzaam en volledig natuurlijk afbreekbaar. Ze kunnen zonder absorptieverlies gerenoveerd worden. Onze panelen hebben tevens een hoge isolatiewaarde en zijn geheel onbrandbaar.

Overzicht belangrijkste eigenschappen

  • zeer goede absorptiewaarde
  • naadloze, onzichtbare afwerking
  • akoestische panelen met fijn stucwerk
  • bouwmaterialenklasse A2 volgens DIN 4102-1
  • goed te renoveren zonder absorptie verlies
  • direct aan te brengen op bestaande ondergrond
  • kan in vrijwel elke gewenste vorm worden aangebracht
  • is kleur echt en in een groot scala aan kleuren uitvoerbaar
Download ons gratis E-Book: Een prettige akoestiek in elke woon- en werkruimte